Wie we zijn

Met onze ruim 30 jaar ervaring zijn wij echte professionals. Schoonmaken is echt een vak, je moet precies weten wat je doet en wat je moet doen. Daarbij is schoonmaken ook een dienstverlenend vak. Wij begrijpen dat, wij denken met onze klanten mee. Elke kantoor of object is anders en heeft zijn eigen aandachtspunten.

Schoonmaken is ook een beleving. Als alles netjes schoon is maar er is een nare geur dan kan je een beleving hebben dat het toch niet schoon is. Wij willen je de beleving geven dat je kantoor of object brandschoon is. Wij kunnen dat ook! Wij gebruiken hierbij professionele schoonmaak producten.

Daarbij is een goede communicatie met u onmisbaar. Als er iets is kunt u dat direct naar ons appen en wij zorgen dat het zo spoedig mogelijk geregeld word. Zo zorgen wij ervoor dat alles naar uw wens blijft. 

Wij kunnen garanderen dat u tevreden bent! Hoe doen wij dat? Wij maken gebruik van een digitale tevredenheids meting. Via een online formulier geeft u aan hoe tevreden u bent. Dat kan door middel van een gesprek of u kunt zelf een tijd uitkiezen wanneer u uw mening wil geven. Voeg daarbij foto's toe en wij gaan ermee aan de slag.